Kontorslokaler i Segeltorp

Nu kan vi erbjuda kontorslokaler på 270 kvadratmeter i Segeltorp industriområde. Lokalen är tillgänglig från februari 2020, med möjlighet till tidigare inflytt.

Hög standard

Lokalen, som är vår största i fastigheten, består av flertalet rum och öppna ytor. Här finns plats för omkring 15 skrivbord men lokalen har många möjligheter och kan husera fler arbetsplatser än så. Här finns även konferensrum/mötesrum, fullt utrustat kök, två toaletter och mindre rum för till exempel arkiv och kontorsmaskiner. Lokalen är utrustad med fibernät. Egen parkering med laddstolpar finns direkt vid entrén.

Ett stenkast från E4an

Fastigheten ligger i Segeltorp industriområde nära innerstaden såväl som flertalet företagskluster. Det är lätt att ta sig hit. Med bil är det endast stenkast från E4an. Busshållsplats finns 200 meter bort och närmaste tunnelbanestation är Fruängen.

Personlig hyresvärd

Valvia är ett litet familjeägt fastighetsföretag och vi är måna att ni ska trivas i våra lokaler. Vi kommer överens om vilka hyresgästanpassningar vi behöver göra för att tillgodose de behov er verksamhet har.