Kontorslokaler i Segeltorp

Söker du en flexibel, prisvärd och lättillgänglig kontorslösning?

Slipp höga hyreskostnader, vägtullar och trängsel! Valvia kommer inom kort erbjuda två lediga kontorslokaler i Segeltorps industriområde, ett stenkast från E4/E20 med goda förbindelser till Stockholm City.

Valvias kontorslokaler på 150, respektive 270 kvadratmeter vid Ekhagsvägen 15 erbjuder en mycket god standard till ett rimligt pris. Den sistnämnda större lokalen består dessutom av flertalet rum och öppna ytor för exempelvis konferensrum, kontorsmaskiner och arkivering.

Hög standard

De två kontoren har kök, toaletter, mötesrum och fibernät. Likaså är de anpassningsbara för vitt skilda verksamheter. Är ni exempelvis flera företag som vill dela utrymme så hjälper vi till med den praktiska biten, det kan handla om allt från att dela av ett rum eller måla om en vägg. En annan stor fördel med våra lokaler är de rimliga hyrorna – som i regel är väsentligt mycket lägre än likvärdiga kontor innanför Stockholms tullar.

Smidiga kommunikationer

Våra kontorslokaler i Segeltorp når man enklast med bil via E4/E20. Direkt utanför entrén hittar du flertalet parkeringsplatser – med eller utan laddstolpar. Vår satsning på grön energi och laddstolpar är ytterligare exempel på flexibla lösningar till våra hyresgäster.

Väljer du att åka kommunalt är även det smidigt då närmsta busshållplats ligger drygt 200 meter bort. Bussarna har förbindelse med Fruängen tunnelbanestation.

Segeltorp industriområde tillhör Huddinge kommun och är en del av Storstockholm. Områdets närhet till E4/E20 attraherar många olika företag och branscher, däribland Nordens största bilkuster. I närheten ligger även flera handelsplatser och företags-mötesplatser som Kungens kurva, Stockholmsmässan och Skärholmen centrum.

Personlig hyresvärd

Valvia är ett mindre familjeägt fastighetsbolag där vi är måna om att ni ska trivas i våra lokaler. Vi kommer tillsammans överens om vilka hyresgästanpassningar vi behöver göra för att möta de behov som just er verksamhet har.